Известие

Collapse
No announcement yet.

искам да си взема една алфа моля за малко коментар и съвет колеги

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ужас,само липсата на висящи светещи лампички и лъвче с клатеща се глава на задното стъкло я отличават от подвижно циганско стрелбище!
    Това е моето мнение!
    Ама щом на теб ти харесва я вземай,ти ще си я караш.
    Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
    Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Колега имай в предвид едно колкото по-наточена е една кола толкова по-вече е човъркана ! Такива типове коли попринцип неживеят дълго !
      Тая кола ти гарантирам ,че е избочвана яко и какви ли не провинциални майстори са си оставили рацете по нея !
      Значи ти щом си се насочил кам мобиле.де няма да згрешиш каквото и да земеш , но моят савет е да гледаш да се доближава максимално до заводският си лик а най-добре изобщо да не е пипана освен ако не е зендер тунинг !
      А бе най-добре заводското пък ти после си я прави както си искаш !
      И все пак поздравления за избора на марка !
      Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

Първоначално публикувано от RaIDeR Покажи съобщение
        Колега имай в предвид едно колкото по-наточена е една кола толкова по-вече е човъркана ! Такива типове коли попринцип неживеят дълго !
        Тая кола ти гарантирам ,че е избочвана яко и какви ли не провинциални майстори са си оставили рацете по нея !
        Значи ти щом си се насочил кам мобиле.де няма да згрешиш каквото и да земеш , но моят савет е да гледаш да се доближава максимално до заводският си лик а най-добре изобщо да не е пипана освен ако не е зендер тунинг !
        А бе най-добре заводското пък ти после си я прави както си искаш !
        И все пак поздравления за избора на марка !
        Абсолютно съм съгласен с колегата.Точно такова алфонсо не бих си взел.Лично мое мнение.Но все пак ти си човека с парите,ти си решаваш.
        Alfa Romeo 156 1.8 TS'98

Comment

Колата мен ме кефи и то много, страхотен труд е хвърлен по нея и 17-ки джанти - убиец е. Но това на снимки. Реални впечатления само на живо. Като погледне човек от 50см тогава му става ясно изпълнението струва ли си или не. Във всеки случай тази кола до която и друга нормална 156 да застане ще изглежда 100пъти по атрактивно Един път е човек на 19 години отнасяй я!
          sigpic
          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

мерси колеги за коментарите за съветите за всичко,но парите са в бащта ми и просто го убеждавам да ми вземе между другото и аз съм на мнение за заводска да си е просто видех цената и колата че е нагласена.Най-важното по принцип за мен е поне да са хубави джантите но и колата да е в добро състояние,с джнанти без джанти италианката си е красива
            Alfa Romeo 156 2.4 JTD SportWagon

Comment

Е я твойта кола специално за теб сам я подбрал !
              http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...n&pageNumber=1
              Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

брат до вчера имаше 1 сива с черни джанти пак 2.5 мн по яка ама е са влизам исках да ти я покажа ама я няма сигурно са я купили иначе за нея мн сам я мислил ама акциза ще ми излезне повече от колата

Comment

а може ли някои да ми каже колко е данъка на 1.8 и 2.0 че нещо спора тука с баща ми

Comment

Първоначално публикувано от RaIDeR Покажи съобщение
                    Е я твойта кола специално за теб сам я подбрал !
                    Таз с дефектен мотор пише.
                    Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Първоначално публикувано от stanislav.iliev Покажи съобщение
                      .....
                      Пич - прочети внимателно всички мнения по темата, и единствения ми съвет е да пренебрегнеш мненията относно интериорните предпочитания на юзърите тука - според мене тоя си ги е боядисал тия неща, свалят се лесно и с малко играчка става - това е ясна индикация че собственика на колата и е отделял доста време, или поне е косвен признак за това.....а това е добре......ако те кефи така, си я взимай и хич да не ти пука че на някой му харесвало, а друг го мисли за селско......ама хич да не ти пука.....те не ти плащат бензина, и подръжката по колата, правиш го ти......избора ти да си купиш кола директно от там според мен е похвален, аз бех отишъл на Горубляне или в Дупница само ако там са последните Алфи в Европа......Пак ти казвам - изгради си мнение от мненията тук, но не се подавай на влияние, и не робувай на чуждото мнение.....
                      И да почерпиш тоя дето те е отказал от Голфа, не че е кофти кола, но Алфата си е къде къде по готина кола......
                      И да се пофалиш като си я вземеш......
                      Гут лък......
                      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от stanislav.iliev Покажи съобщение
                        а може ли някои да ми каже колко е данъка на 1.8 и 2.0 че нещо спора тука с баща ми
                        Незнам дали аз се прецаквам нещо с тоя данък ама моя на 2.0 е 385лв. на 1.8 е мноого по малко
                        Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

ФЕРАРИСТ човека които ме накра го познавам от 15 16 г може и 17 тва е Джалев неговата тупалка е уникална и покраи нея и от ебавките кои си правехме с него всичко стана сериозно и сега сам лудо влубен в тези коли първият човек които ще черпя ще е тои след като си зема алфонсо но втория ще си ти обещявам
                          мерси за коментара

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                            И да почерпиш тоя дето те е отказал от Голфа, не че е кофти кола, но Алфата си е къде къде по готина кола......
                            И да се пофалиш като си я вземеш......
                            Гут лък......
                            СТАНО чули сега
                            Да не забравиш думите на колегата ФЕРАРИСТ

Comment

уаааааау 385 хахаха горе дола е прав баща ми викаше че е кам 250 ама повече,но така е хубавото е скъпо

Comment

spox браааааат знаеш че ще се разпукаме в най клуб

Comment

Working...
                                X